RING OSS - 08-124 200 37

Stenläggning Huddinge

RING OSS - 08-124 200 37

Om oss

Vi erbjuder helhetslösningar för stenläggning i Huddinge.Välkommen till ett etablerat familjeföretag med rötter från Gotland! Vi på Guten Entreprenad består av far och son Pettersson och har vår bas i Upplands Väsby utanför Stockholm. Vår verksamhet erbjuder tjänster inom bland annat markarbeten, byggnation av altan samt stenläggning i Huddinge med omnejd. Vi utlovar alltid fina helhetslösningar och lämnar självklart kostnadsfria offerter!

Kontakta oss när du behöver hjälp med byggnation av altan eller stenläggning i Huddinge. 

Stenläggning i Huddinge

Vi erbjuder stenläggning i Huddinge av gångar, körvägar, garageuppfart, uteplatser och trappor. Våra kunniga stenläggare hjälper både företag och privatpersoner som behöver stenläggning i Huddinge. Vi kommer alltid ut till våra kunder innan vi påbörjar arbetet för att få en uppfattning på vad som behöver göras samt hur marken där stenarna ska läggas ser ut. Vi arbetar alltid efter kundens önskemål och vilken typ av materialet vi använder beror helt på situation, kunden behov samt hur marken på platsen ser ut. Behöver du hjälp med att hitta rätt material för just dina behov? Kontakta oss så berättar vi mer om hur en stenläggning i Huddinge går till. 

Bland våra tidigare kunder finns bland annat en privatperson på Ekerö där vi utförde 100 kvm stenläggning som satte upp 100m staket och plank. Ett arbete som verkligen beskriver bredden på vårt företag och att inget uppdrag är för litet eller stort för oss. När vi utför stenläggning i Huddinge garanterar vi ett resultat som är helt fritt från ogräs! Skulle du inte vara 100 procent nöjd med vårat arbete så kommer vi självklart tillbaka och åtgärder eventuella brister. Vi lämnar dessutom alltid gratis offert på våra arbeten med stenläggning i Huddinge. 

Vi hjälper dig bygga altan i Huddinge

Dags att bygga altan i Huddinge? En altan är en bra investering, särskilt för sommarmånaderna. En altan blir ett fint och hemtrevligt uterum, samt en förlängning av huset som bjuder in till en härlig gemenskap. Vi erbjuder fina helhetslösningar för byggnation av altan. Vi gör allt arbete från första kontakt till att ni som kund har en vacker altan att njuta av under sommaren. Vi kan erbjuda våra kunder totalentreprenad för byggnation av altaner och stenläggning i Huddinge. Vi är en trygg entreprenören som kan ro hela projektet i land. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert! Vill du i samband med ditt altanbygge även ha en fin stentrappa som kopplar samman altanen med resten av trädgården? Vi utför stenläggning i Huddinge av bland annat gångar, uteplatser och trappor. Kontakta oss så berättar vi mer!