RING OSS - 08-124 200 37

Stenläggning Huddinge

RING OSS - 08-124 200 37

Altan

Förutom stenläggning i Huddinge bygger vi även altan i Huddinge.Förutom att utföra stenläggning i Huddinge gör vi även flertalet byggnationer. Vi kan till exempel hjälpa dig som vill utöka din bostad med en vacker altan i Huddinge. Vare sig du drömmer om en stor träaltan, ett inglasat uterum eller en lummig berså finns vi till hands med expertkunskap och erfarenhet. I samråd med dig tar vi fram den bästa lösningen för just din altan i Huddinge! När du väljer att anlita oss för byggnation av altan eller stenläggning i Huddinge kan du vara säker på att du får ett resultat som kommer bringa glädje samt hålla under lång tid framåt.

Ska du anlägga altan eller behöver hjälp med stenläggning i Huddinge? Kontakta oss så hjälper vi ditt byggprojekt framåt!

Sänk kostnaden på altan i Huddinge med ROT-avdrag

När du väljer att anlita oss för altan eller stenläggning i Huddinge går alltid igenom era tankar och idéer på plats hemma hos er innan byggnationen. Detta för att skapa oss en uppfattning av era behov och önskemål men även för att kontrollera underlaget och marken bygget ska ske på. Vi lämnar dessutom alltid kostnadsfria offerter, för att du som kund redan på förhand ska ha en uppfattning om vad din altan i Huddinge kan komma att kosta. Ska din altan i Huddinge hänga samman med din bostad? Då kan du ha rätt till ROT-avdraget. Genom avdraget kan du sänka kostnaden för din altan i Huddinge med upp till 50 000 kronor. Vi fixar dessutom allt pappersarbete och ger dig det reducerade priset direkt på din faktura. 

Vi erbjuder även fina helhetslösningar vid byggnation av altan. Vi gör allt arbete från grunden, förutom el- och vattendragning. Vill du dessutom ha en stentrappa eller en gångväg till och från din nya altan? Vi kan utföra en snygg och praktisk stenläggning i Huddinge som gör det enkelt att nå din nya altan från trädgården. Kontakta oss så berättar vi mer om altan och stenläggning i Huddinge.

Vi kan hjälpa dig med byggnation av: 

  • Altan
  • Soldäck
  • Veranda
  • Terrass
  • Pooldäck

Vi utför allt från första kontakt till färdig altan i Huddinge

Det finns mycket att överväga när en ny altan skall byggas. Vilket material man ska använda, om marken har några stora nivåskillnader eller om du kanske vill ha ett staket som ramar in den nya altanen? När du kontaktar oss får du alltid råd och tips från en expert på ämnet! Tillsammans hittar vi en lösning som passar just dina behov och önskemål! 

Oavsett om du anlitar oss för att bygga din altan eller utföra stenläggning i Huddinge kommer du alltid få ett konkurrenskraftigt pris på ett arbete som utförs enligt höga kvalitetskrav. Våra byggen genomförs alltid av professionella hantverkare, som alla har flera års erfarenhet inom branschen.  Kontakta oss så bjuder vi på en kostnadsfri offert av altan eller stenläggning i Huddinge!